BEDU Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Siemka otwieram temat z TOYOTA SUPRA firma TAMIYA skala 1/24 S13 można powiedzieć ze skończony więc wziąłem się za supra a mercedesa będę powolutku robił te akcesoria co są na fotkach to mogę wykorzystać: naklejki , spoilery , felgi , sportowe kierownice , rury wydechowe , części fototrawione , tablice rejestracyjne , hamulce brembo i zapomniałem zrobić zdjęcie carbonowi i fotelom kubełkowym ale nadrobię to jak będę robił przymiarkę felgi i dam fotki jak możecie to podpowiedzcie co najlepiej będzie pasować do toyoty fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 już są fotki felgi: zapomniałem dodać ze jeszcze takie felgi mam spoilery: carbon i fotel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Jak dla mnie to 2 felgi pasują najbardziej a co do spoileru to niewiem.Ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Tak, Volk Te37 i oryginalne skrzydło. Sam przymierzam się do swojej supry ale jakieś wide body przydałoby się zrobić... a propo zdjęć - zamieszczaj je na jakimś innym serwerze, męczące jest otwieranie każdego zdjęcia osobno...możesz wrzucać np. na photobucket.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Jak na mój gust to drugie felgi i ostatni spojler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 up na dzisiaj tyle :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Na desce jest chociaż podkład.. ? Bo coś go nie widać, ogólnie znów sie spieszysz i popełniasz błędy, jak np nie oszlifowane sprężyny o amorki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Według mnie najlepiej pasują fele nr. 2 i spoiler nr. 2. Ogólnie zapowiada się nieźle, ale tak jak powiedział fliper_nx - nie śpiesz się. Widać nieoszlifowane miejsca na amorkach i silniku Rób wolniej a dokładniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Fele nr.2 i spojler seryjny Popraw jeszcze silnik ... Bo powyjeżdżałeś gdzie nie gdzie oraz nie usunąłeś śladu po łączeniu form Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Czy mógłbyś wykorzystywać opcję pełnego wymiaru zdjęcia na forum?? To naprawdę jest denerwujące.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 jeżeli chodzi o silnik to był już pomalowany i sklejony więc dopiero się za niego zabiorę i tylko chciałem go pokazać ok kokosik750 będę dawał większe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Pamiętaj, żeby były rozdzielczości max 800x600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 Właśnie zrobiłem sobie projekt mojej supry w grze nfs undercover mniej więcej będzie tak wyglądać możliwe ze będzie mieć troszkę inny odcień zieleni , czarne lusterka , czarną dokładek do zderzaka i kilka naklejek FOTKI: i jak sie wam podoba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Dla mnie zbyt wysoko, przód taki łysy, bez dokładki, reasumując nijaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 No gleba by się przydała Ale model pewnie będzie siedział niżej niż symulacja nfs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 zawieszenie na pewno będzie niżej a dokładka jest w modelu taka wysuwana więc nie ma co sie martwic a kolorek będzie dokładnie taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 supra w podkładzie a podwozie tez w podkładzie ale połowa już w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 powedz kolego gdzie kupiles ?? i ile zaplaciles za model?? bo ja go pilnie poszukuje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 udało mi sie go kupić na innym forum bo taki jeden koleś sprzedawał dałem za niego 50zł tylko wszystkie części miał powyciągane z ramek na szczęście wszystko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 no to mi nie zostaje nic innego jak z szwajcarii sciagac albo stanow :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 UP podwozie już pomalowane , sklejone i pobrudzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 Co to są te górne kropki ? Zdjęcie czy może niedoszlifowany element a może defekt lakieru? Ogólnie pstrokato ale ładnie, tylko tył samochodu coś się świeci, zbyt duża ilość srebrnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 kolejny UP tym razem większy supra pomalowana był już tydzień temu ale nie pokazałem dzisiaj nakleiłem kalkomanie jeszcze tylko bezbarwny na felgi tez nakleiłem kalkomanie i tez wystarczy dać bezbarwny tak samo deska rozdzielcza zegary naklejone więc jeszcze tylko bezbarwny :P sorka za fotki światło było kijowe i nawet kolor supry jest trochę inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 kolorek fajny ale cos mi w nim niepasuje nie wiem co;) ciekawe jak sie bedzie prezentowac na tych felach jestem bardzo cekaw. aa i albo mi sie wydaje albo nie poglebiles lini podzialu albo za malo albo poprostu tutaj tak wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Ta zielona deska rozdzielcza w ogóle mi nie pasuje....popraw kalki na felgach bo sa za duze albo utnij nadmiar filmu albo przyklej je dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi