miodzio20 Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Witam, To mój pierwszy WIP tutaj,jak również to mój dopiero 5 model... Wiec na stół poszedł porsche 956 firmy Revell takowy: Model niestety niskiej jakości... w porównaniu z Tamiya dno niestety ale myślę ze uda się z niego coś fajnego zrobić. Dodatkowo do upiększenia modelu użyje: i A teraz to co narazie zrobiłem: Płyta podłogowa jest tragiczna dlatego staram się ja upodobnić do orginału. płyta z pudła płyta po lekkich przerobkach(zostało wyrownanie szpachli i powiercenie otworow na śruby) I przymiarka kasty To na tyle myślę że jutro dalej coś się po bawię to wstawię od razu fotki:),proszę tez o pisanie mi co robię źle i co mogę poprawić bo ja dopiero się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Ładna maszynka szykuje się Chętnie będe zaglądał do tego tematu Powodzonka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miodzio20 Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 Dzisiaj rano miałem troche czasu i pobawiłem sie dalej z płyta oto co wyszło po "zdarciu szpachli" poczontek zabawy z dyfuzorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi