Lord of Darkness Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Oto mój jeden z pierwszych w miarę poprawnie wykonanych modeli.Niestety nie miałem pod ręką odpowiednio dużego bristolu wiec na fotach pojawiają się elementy otoczenia itp.Zapraszam do szczerej oceny modelu, za wszystkie rady z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Na dzień dobry wielki plus za temat Model poprawnie złożony, a kamo wyszło bardzo fajnie i chyba już wiem jak będzie mój następny późny Tygrys wyglądał Jest kilka rzeczy, które mi się nie podobają, ale robiłeś model prosto z pudła to się nie będę czepiał No może z wyjątkiem braku szkieł w wieżyczce dowódcy. Pzdr Ps. Liny stanowczo za bardzo srebrne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 super zawieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord of Darkness Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2009 Hmmm no nie napisałem ale model ma lufę metalową RB Model dedykowaną do późnego Tigera, a także pracujące metalowe gąsienice Friulmodel i to chyba tyle ale nie zapominajcie drodzy koledzy modelarze, ze ja dopiero zaczynam tak naprawdę przygodę z modelarstwem... P.S. Seb pisz co Ci się nie widzi wszystko wezmę pod uwagę podczas budowy kolejnych pojazdów Panzerwaffe.Czy dobrze mniemam ze chcesz się wzorować na mojej pracy sklejając swojego Tiger'a I? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Witam Model bardzo mi się podoba, jak na początkującego modelarza to prezentujesz wysoki poziom brakuje mi jednak washa, który podkreśliłby detale Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 P.S. Seb pisz co Ci się nie widzi wszystko wezmę pod uwagę podczas budowy kolejnych pojazdów Panzerwaffe. Skoro zaczynasz przygodę z pancerką to nie ma się co czepiać, ale wykorzystanie elementów fototrawionych to podstawa w dzisiejszym modelarstwie:) Czy dobrze mniemam ze chcesz się wzorować na mojej pracy sklejając swojego Tiger'a I? Podoba mi się ten typ kamo. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord of Darkness Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 Hmmmmm ok dzięki wszystkim za radę postaram się zastosować to powyższych uwag przy budowie kolejnych modeli.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi