jager27 Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 No właśnie, nie świeci się tak w rzeczywistości to chyba brak umiejętności w obsłudze aparatu albo złe oświetlenie. W każdym razie będę go kurzył ale czekam na kurz w słoiczkach A smarowałeś go lakierem matowym? Ten model jest z Tamiya?? Jaka jednostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QFLOWE Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Tak to model Tamiya i tak, był psiknięty matem, ale chyba psiknę go jeszcze raz (zdjęcia były robione na nie do końca przeschniętym lakierze może to stąd). Nie wiem jaka jednostka nie nadawałem mu żadnego numeru na wieży, po prostu model tygrysa. Pisałem wcześniej, że nie bardzo się znam na niemieckich czołgach. Jeśli model pasuje do jakiegoś konkretnego Tygrysa w rzeczywistości to sugestie będą mile widziane. Zawsze można zrobić szablon i "psiknąć" numer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Brak przewodu do lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QFLOWE Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Przewód jest tylko się urwał z jednej strony i zagoił już naprawiam. Poza tym wiem jak już pisałem trochę baboli jest nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Chyba antenę gdzieś wcięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QFLOWE Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Antena będzie, model nie jest jeszcze skończony a poza tym antena może być odkręcona i Hans może ją trzymać w środku. Żarty żartami, ramka jest wyciągnięta, antena jest ale nie zamontowana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Jeśli model pasuje do jakiegoś konkretnego Tygrysa w rzeczywistości to sugestie będą mile widziane. Zawsze można zrobić szablon i "psiknąć" numer . Pasuje. Do tego: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6c/PanzerVI_TigerII_Porsche1.jpg nr. taktyczny 332 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Pasuje. Do tego: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6c/PanzerVI_TigerII_Porsche1.jpg nr. taktyczny 332 Nie pasuje , bo jest to pojazd (3./s.Pz.Abt.503 z poligonu w Mailly le Camp -sierpień 1944)który w kamuflażu miał przewagę ciemnozielonego i czerwonobrązowego,krzyż umieszczony był na kadłubie a nie na wieży,brakuje mu też fragmentu przedniego osłony. Posiada on również zabudowywany we wczesnych pojazdach seryjnych układ wydechowy z metalową osłoną.Twój model bardziej pasuje do pojazdu z tej samej jednostki ale o numerze 323.Natomiast jedyne co musiałbyś zrobić to usunąć osłony boczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QFLOWE Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Natomiast jedyne co musiałbyś zrobić to usunąć osłony boczne. Osłony zrobiłem celowo bo nie mam kasy na gąski więc na razie zostały gumiaki z zestawu. Górna ich część po zamontowaniu wygląda nieciekawie no i to zdecydowało o osłonach. Zostanę chyba jednak przy NAMENLOS Tiger Zwei Dobrze chyba pasuje nr 324 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi