vader9 Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 O to czekam z niecierpliwością na relacje z budowy W-3WA pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dops01 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Gratuluję udanego startu na forum. A może pokażesz coś jeszcze ze swoich dzieł? Pozdrawiam. Dops01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 Z przyjemnością tylko potrzebuję na to trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 model przepiekny, ale jak to ja, znalazłem bardzo drobny błąd: przedni koła goleni podwozia glównego są troche krzywo. poza tym perfekcja (ja tek bum nie potrafił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi