ups Napisano 12 Lipca 2009 Autor Share Napisano 12 Lipca 2009 Lecimy dalej. Porobiłem obicia na górnych płytach i narzędziach wynik w rzeczywistości o wiele bardziej mi się podoba niż na fotkach ale cuż. Przerdzawiłem wydechy, mam zagwostke co zrobić z gąsienicami bo te z zestawu są do ......(tu można wstawić jakiekolwiek określenie dolnej części pleców), wolałbym chyba już gume od majtek pomalować i naciągnąć na koła .W planie mam teraz kolejny wash (przegasi obicia), ewentualnie jakieś filtry, potem polakieruje bezbarwnym satynowym (może być??, chcę aby maszynka się nie błyszczała, a błyszczy się jeszcze po sido). Na końcu przykurzę jakimiś pigmentami. No to kilka fotek: Hmm chyba przeproszę się z tymi gumkami co gąsienice udają. Na friule mnie nie stać przed sezonem urlopowym także muszę jakoś dobrze upaćkać te z pudła. Narazie na gąski położyłem podkład chaos black i czekam,aż wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 12 Lipca 2009 Autor Share Napisano 12 Lipca 2009 Założyłem "gumki" tylko bez podtekstów Przykleiłem shutzeny czy jak to się zwie, no i zrobiłem mufke na lufe ,które jeszcze wykończę później i sznurkami w 3ch miejscach na lufie dowiążę robiąć efektowny "baleron". W sumie został jeszcze kolejny wash do wykonania , lakierowanie antybłyskowe i kurzenie. Cieszę się bo prace nad drugim modelem w moim życiu powoli zbliżają się do końca, a efekt ....no cóż efekt jest chyba lepszy niż poprzednim razem.Pozdrawiam c.d. jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 13 Lipca 2009 Autor Share Napisano 13 Lipca 2009 Warsztacik mój skromny nudzi , więc powoli kończę. Porobiłem zacieki na tych bocznych osłonach, zrobiłem jeszcze raz washa, pokurzyłem troche model i ostre krawędzie delikatnie gun metalem pojechałem. Gąsienice są tragiczne pokurzyłem je trochę ale i tak widać ,że to padaka. Generalnie model chyba do mojej pierwszej galerii trafi. Fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszek81 Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Mnie tez czeka ta pantera, napewno cos tu podpatrze bo zielony jeszcze jestem. Pozdro. Twoj model mi sie podoba jak moj bedzie taki w polowie to bede szczesliwy. Ps. Z czego zrobiles wizjery bo ja sie z nimi mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Czlowiek uczy sie cale życie...zawsze można tu coś ciekawego podpatrzeć!:)te biale otarcia super!:)pzdr i gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi