jambus Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Witam Forumowiczów! Uff!!! Nareszcie go skończyłem .Mój pierwszy model po 10-ciu latach przerwy.powstawał w bólach,ale wytrwałem. Wiem o jego niedoskonałości,ale wiedzieć,a przeczytać to na forum to dwie różne rzeczy.Dlatego uwagi krytyczne BARDZO POŻĄDANE! Edytowane 11 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Wiem o jego niedoskonałości Chłopie, jakiej niedoskonałości? Fantastyczny model! Widzę, że ilu modelarzy klejących Falco, tyle szkół malowania bomb Ode mnie 5+ pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Niby możnaby powiedzieć że brąz za jasny... plamy powinny mieć ostrzejsze krawędzie... ale niech to mówi ktoś kto sam nie spaprał swojego fiacika Ekstra wygląda... i ładnie pokazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Pierwszy model po 10 latach mówisz? To ciekawe jakie cudeńka będziesz robił jak się na dobre rozgrzejesz. Model pierwsza klasa, nic tylko pogratulować . A niedoskonałości? Kto by sobie tym głowę zawracał, liczy się (dla mnie przynajmniej) odbiór całości. Dobra zdjęcia też ten odbiór polepszają. Pozdrawiam i czekam na kolejne modele, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Prawdę mówiąc nie mam się chyba do czego przyczepić Śliczny Fiaciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jambus Napisano 27 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2009 brąz za jasny... plamy powinny mieć ostrzejsze krawędzie... W realu są trochę ciemniejsze,kolory miały być lekko wyblakłe,ale oczywiście przesadziłem. Plamy malowałem z ręki bez maskowania więc wyszły jak wyszły,ale całkiem ostrych krawędzi też chyba nie powinny mieć. Dzięki za opinie POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi