Kasia Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Witam! Nareście wakacje. Nareśćie mam czas na swoje hobby. A więc zaczynam sklejać moje modele, które wygrałam w Zimowym Konkursie Modelwork. Oto zawartość pudła tzn. Sukhoj Su 37 i Su35 firmy Dragon skala 1:144. I wszystko x2 . No i początek budowy. Wycięte wszystkie podstawowe elementy potrzebne do sklejenia: Sklejony kadłub: Pomalowane od środka doloty powietrza do silników: I na koniec przyklejone skrzydła i cała reszta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 No to będę uważnie śledził relację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Łoo!!! Będzie z tym kanciastym kamo? Szacunek i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Sklejasz tylko w wakacje? Wielka szkoda Powodzenia z kamo ,Ja w 72 troszke się namęczyłem z Su-37 a w 144 bedzie chyba trudniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 27 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2009 Sklejasz tylko w wakacje? Jak narazie we wakacje mam najwięcej czasu na sklejanie. W roku szkolnym jak jest czas to chęci nie ma, a jak są chęci to czasu nie ma bo ciągle nauka do znudzenia. Będzie z tym kanciastym kamo? Mam nadzieję, że będzie chyba że strace cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Życzę powodzenia Jak narazie ładnie ... zobaczymy jak będzie dalej ;P PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 2 Lipca 2009 Autor Share Napisano 2 Lipca 2009 No to dalsza część budowy. Zdecydowałam skleić modele w locie czyli bez podwozia. (Później spróbuje wykombinować pod nie jakiąś podstawkę z pozostałych ramek od wyparstek). Pomalowałam podkład na samoloty oraz ich uzbrojenie. Reszta pomalowanych części widoczna jest na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 11 Lipca 2009 Autor Share Napisano 11 Lipca 2009 Dalsza część budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Fajnie Ci lakier siadł. Malujesz aerkiem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 11 Lipca 2009 Autor Share Napisano 11 Lipca 2009 Maluje pędzlem jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 To tym bardziej słowa uznania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 12 Lipca 2009 Autor Share Napisano 12 Lipca 2009 To tym bardziej słowa uznania. Dzięki. Wzięłam się za kamuflaż. Maskowanie doprowadziło mnie do szału myślałam, że zwarjuje z tym, ale wkońcu się udało i pomalowałam. A oto efekty mojej pracy. Oprócz tego wycięłam pylony pod uzbrojenie czyli rakiety i takie tam... I pomalowałam spód jednego z modeli na szaro (dopiero teraz, bo czekałam za przesyłką w której była potrzebna farba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 14 Lipca 2009 Autor Share Napisano 14 Lipca 2009 Prace nad modelami posunęły się troche na przód, oto efekt A oto własnoręcznie skontruowana podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi