Arnold95 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 No to lecimy z tym koksem Ciągle przybywa modeli, o niektórych nie wspomnę w pierwszym poście, dorzucę do kolejnych aktualzacji ;) No to zacznijmy: Vw Vento: Przeróbka z Golfa III firmy Fujimi: Vw Golf III: Przerobiony na wersję amerykańską: nowa klapa, wydłużone zderzaki, nowe dokładki, obrysówki: Vw Bora: Przeróbka metalowego Die-Casta: Vw Golf V GTI: Modelik z pod stajni Fujimi, GTi na innej feldze i w troche innych barwach: Vw Golf I: Modeli Die-Cast firmy Fabbri Editori : Toyota Celica: Jest to replika wozu mojego taty, prawie na ukończeniu, firma Tamiya: Mercedes-Benz 190e AMG Evo III: Modelik firmy Fujimi, kupiony jako złom, przywracam mu dawną świetność ;) Reszta później A jest ich tyyyyyyyyle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Model w sumie niczego sobie jest kilka wad, np. za duże tylne lampy w vento ale ogólnie jest git. Mam nadzieje że na tym forum nie dostaniesz bana. :P Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnold95 Napisano 2 Lipca 2009 Autor Share Napisano 2 Lipca 2009 Chodzi ci o moto-portal ? ;) Na tym forum nie mam bana, tylko zakaz pisania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Vento bardzo ładne, mógłbyś zrobić foto z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Vento fajne ;) nie wypowiem się na temat lamp bo nie wiem jak to tam z nimi. Złotko... no tu by było zaj******* gdyby nie wydłużone zderzaki i klapa american, po prostu nie podoba mi sie ten styl. Ogólnie całkiem fajnie MK5 Na razie nic nie mogę powiedzieć :P MK1 to samo, no może tylko tyle, że extra kolor wybrałeś ;) Celica, tutaj bez zastrzeżeń W mercu nie za bardzo mi pasują te nadkola... ale zobaczymy co z tym jeszcze zrobisz Pozdro Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnold95 Napisano 11 Lipca 2009 Autor Share Napisano 11 Lipca 2009 UP! MK3 US: Na wykończeniu, jeszcze blendy w zderzak, wydłużyć dokładkę, zmienić fele, jeszcze raz przepolerować: Bora: Zrobić wkład który Mati ukradł , jakieś hawajskie wlepki, bagażnik dachowy, podmalowanie odprysku nad lampą od kradzieży Matiego :( , wnętrze w beż: MK1 skończone, zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi