zimi Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 A oto i zdjęcia w końcu ukończonej amfibii (przez niektórych zwanej "czołgiem z kotwicą ) niemieckiej w 1:35. Wersja malowania jest z Afryki Północnej. Wiem, że wolna od błędów nie jest, więc prosze o szczerą ocenę, i podpowiedź, co by moożna w niej jeszcze poprawić. a Teraz zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Dla mnie ten model wygląda jak nie malowany, taka zabawka do wanny. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Ta rdza nie wygląda jak rdza tylko krew, sorry ale tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 No cóż mówiąc szczerze to średnio mi się podoba. Zupełnie nie wiem po co starałeś się zrobić rdzewienie kadłuba (średnio ci ono wyszło) gdy cała reszta jest prosto z fabryki czyli beż żadnych zabrudzeń, komin, wnętrze pojazdu są śnieżno białe a gąski wyglądają tak jakby je przed chwilą założyli. Skoro zdecydowałeś się brudzić model to trzeba być konsekwentnym i robić to do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 A to czerwone to co to ? Krew załogi ? Gąski niepomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Piękny i ciekawy model i naprawdę wiele można z niego wycisnąć.Jest taki zrobiony w "XTREME MODELING".Jak masz możliwość podpatrz i porównaj czego u Ciebie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Generalnie kwestia gustu ale mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 A mi nie, wash nie sluży do brudzenia a do wyciągnięcia cieni, washa robi się na każdym modelu, nawet prosto z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi