Zajcu Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Witam, Mam pewne pytanie, Jak dobrze pójdzie to w niedalekiej przyszłości będę grał w warhammera 40k i chcę grać Chaos Space marine czy jak to się tam dokładnie nazywa i mam do Was pytanie.... ma ktoś jakieś fajne malowanie tych figurek ?? Jakby ktoś miał to dziękuje za link. Pozdrawiam Zajcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Jeżeli chodzi o malowania to ich ArmyBook albo na forach figurowych i bitewniakach. Jeżeli chodzi o pomalowane już figurki to wpisz w googlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 6 Lipca 2009 Autor Share Napisano 6 Lipca 2009 własnie o to chodzi, że zanim zaczne chciałem zobaczeć no i mój kuzyn gra w to i on ma te wszystkie grube książki ale tam nie ma ciekawych malowań, sam narazie pobrałem w pdf kodex chaosu z games workshchop i tam tez mam malowania ale nic ciekawego nie ma, a w google jakos tez nic nie znalazło edit: prosze z tych najfajniejsze jest to ostatnie białe lub pierwsze pomarańczowe ale szukam czegoś efektownego (albo farbe fluorescencyjną to bedzie efekt :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi