Zajcu Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 Witam, Mam pewne pytanie, Jak dobrze pójdzie to w niedalekiej przyszłości będę grał w warhammera 40k i chcę grać Chaos Space marine czy jak to się tam dokładnie nazywa i mam do Was pytanie.... ma ktoś jakieś fajne malowanie tych figurek ?? Jakby ktoś miał to dziękuje za link. Pozdrawiam Zajcu Cytuj
cloner16 Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 Jeżeli chodzi o malowania to ich ArmyBook albo na forach figurowych i bitewniakach. Jeżeli chodzi o pomalowane już figurki to wpisz w googlach. Cytuj
Zajcu Napisano 6 Lipca 2009 Autor Napisano 6 Lipca 2009 własnie o to chodzi, że zanim zaczne chciałem zobaczeć no i mój kuzyn gra w to i on ma te wszystkie grube książki ale tam nie ma ciekawych malowań, sam narazie pobrałem w pdf kodex chaosu z games workshchop i tam tez mam malowania ale nic ciekawego nie ma, a w google jakos tez nic nie znalazło edit: prosze z tych najfajniejsze jest to ostatnie białe lub pierwsze pomarańczowe ale szukam czegoś efektownego (albo farbe fluorescencyjną to bedzie efekt :P) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi