igi Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Dołączam do projektu z PZL 37B Łosiem, nareszcie Part dostarczył blaszki i szczerze mówiąc to jest mój pierwszy raz z jakimikolwiek blaszkami. Robię Łosia serii 2 ze znakiem 12 eskadry. Robercie wiem, że o nic się nie pytałem, ale zapożyczam to wrześniowe zdjęcie, mam nadzieję, że się nie wkurzysz i dobrze, że zrobiłeś już tego Łośka, bo praktycznie mój model opieram na Twoim. Wielkie dzięki Zacząłem 2 dni temu i coś, powoli idzie, narazie tylko blaszki i kabina. Kabina wyszła paskudnie, te elemenciki są dla mnie po prostu za małe, przynajmniej w rzeczywistości nie wygląda to tak bardzo źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Robercie wiem, że o nic się nie pytałem, ale zapożyczam to wrześniowe zdjęcie, mam nadzieję, że się nie wkurzysz i dobrze, że zrobiłeś już tego Łośka, bo praktycznie mój model opieram na Twoim. Wielkie dzięki Ależ proszę bardzo, nie mam nic przeciwko temu. Będę obserwował temat bo ciekaw jestem jak Ci wyjdzie. Ostrzegam, że jest trochę przy nim roboty i musisz uzbroić się w cierpliwość. Odrzuć wszelkie lęki przed szpachlą i papierem ściernym . Pierwsza uwaga, wyprofiluj oparcie fotela pilota tak jak jest poduszka. Musi buc bardziej prostokątna. Myślę, że jeszcze da radę poprawić. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi