subaroman Napisano 12 Lipca 2009 Napisano 12 Lipca 2009 (edytowane) Model powstaly na bazie kitu z Revella (przepakowana Hasegawa, tyle ze bez Blaszek), w skali 1/24. Kaska wylakierowana fiatowska farba Capri Blue, identyczna z barwa Subaru z tamtego okresu czasu. Lakier przepolerowany i nawoskowany. Jest to jeden z wielu, wielu modeli Imprezy na forum, wiec nie ma co sie rozwodzic. Nic nowego nie wynalazlem. Zapraszam do obejrzenia zdjec i komentowania. Pozdrawiam!!! Edytowane 12 Lipca 2009 przez Gość Cytuj
myeti Napisano 12 Lipca 2009 Napisano 12 Lipca 2009 Ładny model ale uważam, że mogłeś zrobić uszczelki w lampach oraz tylne koła (np. na 6stym zdjęciu) są jakieś przekrzywione. Poza tym, wszystko okey Cytuj
subaroman Napisano 12 Lipca 2009 Autor Napisano 12 Lipca 2009 Te kola, o ktorych piszesz, sa dobrze zamontowane. Nie wiem, dlaczego tak na zdjeciach wyszly...? Moze dlatego, ze nie sa one przyklejone, tylko luzno zalozone a model stal na nierownym betonie...? Cytuj
subaroman Napisano 14 Lipca 2009 Autor Napisano 14 Lipca 2009 Ładny model ale uważam, że mogłeś zrobić uszczelki w lampach Uszczelek nie ma, poniewaz zasugerowalem sie zdjeciem ponizej. Na nim tez nie ma tego elementu. Lampy sa klejone bezbarwnym klejem. Ale w modelu WRC juz powinny byc. Pozdro!!!! Cytuj
BoskiKacu Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 Bardzo czysto, ladnie i estetycznie wykonany model:) Choc ja osobiscie nie jestem zwolennikiem robienia linii podzialu;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi