zbiegu Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 (edytowane) Witam, oto kolejna moja relacja tym razem z pokazów w Fairford, pokazy odbyły sie w dniach 18-19 lipca, na początek mały filmik: I już zdjęcia. Na początek ekspozycja naziemna: Aleja F-16: Ekspozycja druga: I trzecia: I tak jak poprzednio niektórzy znowu mieli lepsze miejsca : i pzechodzimy do latania: Il Frecce Tricolori (włosi dali niesamowity pokaz): Jeszcze się dym po włochach nie rozwiał a już Rafale B stał na pasie: Później byli szwajcarzy ( niestety tak lało podczas ich pokazu że nie mogłem robić zdjęc): Team Guniot tym razem przysłał 3 Stearman-y: Póżniej był start do oficjalnej parady z okazjii 100 lecia lotnictwa marynarki: W czasie formowania parady czas umilały Jordańskie Extry 300: I zaczeła się inwazja: Koniec części pierwszej. Edytowane 20 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 (edytowane) Część druga: Pojawił sie świr w B-52 zdjęcia wklejam razem, ale samolot krążył nad lotniskiem prawie 4 godziny co kilkanaście minut robiąc niski przelot dla publiczności (jego lądowanie przedstawia film na początku): Poźniej był Apache i team Breitling,ale znowu lało i zdjęć nie ma: Następnie było gwiazda pokazów Avro Vulcan B2: I Red Arrows ( zdjęcia tylko 2 bo przy tej pogodzie nic fajnego nie pokazali): Dalej wystartował zionący ogniem madziarski Gripen: Dalej wystartował nowozelandzki 757 i fiński F-18, ale i tu niespodzianka znowy lało i po kilku minutach musiel lądować: Kiedy wkońcu przestało padać cały przemoczony poszedłem na 20 minutowy spacer na drugą stronę lotniska i oto co tam stało: I jeszcze coś dla pancerniaków: Podsumowując były to najlepsze pokazy na jakich byłem w ciągu 2 lat, i nawet zła pogoda która kilka razy przerywała pokazy nie była w stanie zepsuć widowiska, szczerze polecam kto może niech przyjeżdża. Z mojej strony to tyle, do następnej relacji. SHOREHAM AIRSHOW 22-23 Sierpień plaża w Brighton PS: Na stoisku Citroena był jeszcze C4 WRC, ale już wychodziłem, znowu lało i zdjęć nie ma. Edytowane 25 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Aaaaaa... A-10 było Tylko ten jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 nie A-10 były dwa ale w identycznych malowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Tak a propos... ten właśnie samolot ma błędnie wymalowany numer... na samolocie jest 81-0654, a powinno być 82-0654. Jest to już wersja C. Ten drugi to był pewnie 81-0962. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi