zbiegu Napisano 19 Lipca 2009 Napisano 19 Lipca 2009 (edytowane) Witam, oto kolejna moja relacja tym razem z pokazów w Fairford, pokazy odbyły sie w dniach 18-19 lipca, na początek mały filmik: I już zdjęcia. Na początek ekspozycja naziemna: Aleja F-16: Ekspozycja druga: I trzecia: I tak jak poprzednio niektórzy znowu mieli lepsze miejsca : i pzechodzimy do latania: Il Frecce Tricolori (włosi dali niesamowity pokaz): Jeszcze się dym po włochach nie rozwiał a już Rafale B stał na pasie: Później byli szwajcarzy ( niestety tak lało podczas ich pokazu że nie mogłem robić zdjęc): Team Guniot tym razem przysłał 3 Stearman-y: Póżniej był start do oficjalnej parady z okazjii 100 lecia lotnictwa marynarki: W czasie formowania parady czas umilały Jordańskie Extry 300: I zaczeła się inwazja: Koniec części pierwszej. Edytowane 20 Lipca 2009 przez Gość Cytuj
zbiegu Napisano 20 Lipca 2009 Autor Napisano 20 Lipca 2009 (edytowane) Część druga: Pojawił sie świr w B-52 zdjęcia wklejam razem, ale samolot krążył nad lotniskiem prawie 4 godziny co kilkanaście minut robiąc niski przelot dla publiczności (jego lądowanie przedstawia film na początku): Poźniej był Apache i team Breitling,ale znowu lało i zdjęć nie ma: Następnie było gwiazda pokazów Avro Vulcan B2: I Red Arrows ( zdjęcia tylko 2 bo przy tej pogodzie nic fajnego nie pokazali): Dalej wystartował zionący ogniem madziarski Gripen: Dalej wystartował nowozelandzki 757 i fiński F-18, ale i tu niespodzianka znowy lało i po kilku minutach musiel lądować: Kiedy wkońcu przestało padać cały przemoczony poszedłem na 20 minutowy spacer na drugą stronę lotniska i oto co tam stało: I jeszcze coś dla pancerniaków: Podsumowując były to najlepsze pokazy na jakich byłem w ciągu 2 lat, i nawet zła pogoda która kilka razy przerywała pokazy nie była w stanie zepsuć widowiska, szczerze polecam kto może niech przyjeżdża. Z mojej strony to tyle, do następnej relacji. SHOREHAM AIRSHOW 22-23 Sierpień plaża w Brighton PS: Na stoisku Citroena był jeszcze C4 WRC, ale już wychodziłem, znowu lało i zdjęć nie ma. Edytowane 25 Lipca 2009 przez Gość Cytuj
zbiegu Napisano 20 Lipca 2009 Autor Napisano 20 Lipca 2009 nie A-10 były dwa ale w identycznych malowaniach Cytuj
Nexus Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 Tak a propos... ten właśnie samolot ma błędnie wymalowany numer... na samolocie jest 81-0654, a powinno być 82-0654. Jest to już wersja C. Ten drugi to był pewnie 81-0962. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi