fulcrum_29 Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 Witam Model jak w temacie skala 1:72 Samolocik łatwy w sklejaniu ,wszystkie części ładnie pasują ,mimo że nie zawiera zbyt wiele detali to jednak cieszy oko Pozdrawiam Cytuj
Kermit Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 No i gratulacje ukończonego modelu, tym bardziej, że F-15 to moja ulubiona konstrukcja. Pozdrawiam Cytuj
Lucas HS Napisano 25 Lipca 2009 Napisano 25 Lipca 2009 Świetnie się prezentuje, no może poza minimalnie srebrzącymi kalkami, ale minimalnie. Gratulacje. pzdr Cytuj
fulcrum_29 Napisano 25 Lipca 2009 Autor Napisano 25 Lipca 2009 Świetnie się prezentuje, no może poza minimalnie srebrzącymi kalkami, ale minimalnie Pewnie chodzi o kaleczke pod osłoną kabiny,nie wiem czemu ale była jakaś ciężka do położenia ,jakby nie z tego samego zestawu Pozdrawiam Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 1 Sierpnia 2009 Napisano 1 Sierpnia 2009 Cieszy oko, w kabinie pewnie za wiele się nie dzieje jak to u hobbybosa. Jakaś blaszka załatwiłaby sprawę, linie podziału ładnie zapuszczone ale golenie podwozia czyściutkie . Zamknięta kabina i hamulec aero - w takiej konfiguracji ładnie model oddaje sylwetkę tej pięknej maszyny. Aha, i we wszystkich rurach jakie robisz bardzo podoba mi się malowanie dysz wylotowych. Pozdro Cytuj
fulcrum_29 Napisano 1 Sierpnia 2009 Autor Napisano 1 Sierpnia 2009 No tak, kabinka strasznie surowa,kaleczka na tablicy i fotel,no i troche mojej pracy żeby jakoś wyglądała Golenie poprawiłem kilka dni po wklejeniu zdjęć (jakoś o nich zapomniałem,a zauważyłem dopiero na zdjęciach w galeri) Dziękuje wszystkim za miłe słowa Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi