fulcrum_29 Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 Witam Model jak w temacie skala 1:72 Samolocik łatwy w sklejaniu ,wszystkie części ładnie pasują ,mimo że nie zawiera zbyt wiele detali to jednak cieszy oko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 No i gratulacje ukończonego modelu, tym bardziej, że F-15 to moja ulubiona konstrukcja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Piękny samolocik i ciekawe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Świetnie się prezentuje, no może poza minimalnie srebrzącymi kalkami, ale minimalnie. Gratulacje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 25 Lipca 2009 Autor Share Napisano 25 Lipca 2009 Świetnie się prezentuje, no może poza minimalnie srebrzącymi kalkami, ale minimalnie Pewnie chodzi o kaleczke pod osłoną kabiny,nie wiem czemu ale była jakaś ciężka do położenia ,jakby nie z tego samego zestawu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 Cieszy oko, w kabinie pewnie za wiele się nie dzieje jak to u hobbybosa. Jakaś blaszka załatwiłaby sprawę, linie podziału ładnie zapuszczone ale golenie podwozia czyściutkie . Zamknięta kabina i hamulec aero - w takiej konfiguracji ładnie model oddaje sylwetkę tej pięknej maszyny. Aha, i we wszystkich rurach jakie robisz bardzo podoba mi się malowanie dysz wylotowych. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 1 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2009 No tak, kabinka strasznie surowa,kaleczka na tablicy i fotel,no i troche mojej pracy żeby jakoś wyglądała Golenie poprawiłem kilka dni po wklejeniu zdjęć (jakoś o nich zapomniałem,a zauważyłem dopiero na zdjęciach w galeri) Dziękuje wszystkim za miłe słowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi