Rujewit Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 Jakieś pół roku temu kupiłem owy modelik na wyprzedaży w HLJ, nie pamiętam ile wtedy dokładnie za niego dałem ale wiem, że w porównaniu z dzisiejszą ceną tamta była śmieszna. Ale póki co modelik leżakuję i czeka na natchnienie, które niestety przeszło na inny model. Ale czas na przedstawienie "co w trawie piszczy" : Najpierw pudło : I po po kolei ramki : Tu trzeba Dragonowi przyznać WIELKIEGO PLUSA : I generalnie można by już skończyć ale jednak to jeszcze nie wszystko Chińczycy do modelu dodają jeszcze komplet figurek + zestaw zapasowej broni aby na froncie jej nie zabrakło : I jakby tego jeszcze było mało to na dodatek mamy zestaw silikonowych/gumowych (?) ciuszków: Jak dla mnie model pierwsza klasa dawno nie widziałem tak bogatego modelu w szczegóły jak i w dodatki. Aha do modelu jest jeszcze dodawany jeden arkusz fototrawiennej blaszki, widać na jednym zdjęciu razem z kalkomanią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi