zbiegu Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Witam i zapraszam na kolejną relacje tym razem dla odmiany nie z pokazów lotniczych . Na początek miejsce: Parking pod stadionem Wembley: I wszystko to co nie brało udziału w wyścigach, ale za to stało i oko cieszyło: Takie też były, ale to całkiem inny rodzaj zabawek ( no i nie to forum): I teraz już ściganie: Uwaga trzynastolatek za kierownicą: I wizyta w parku maszyn: I na koniec mała zagadka: W jakiej grze jest to auto? PS. Zdjęć jest oczywiście dużo więcej jak ktoś będzie chciał to wstawie więcej konkretnego samochodu. Pozdrawiam i miłego ogladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 I co naładniej się prezentowało w tym wszystkim?? Nietuningowane Audi R8 i Lambo . Reszta to tandeta. Oprócz wozków do driftowania oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Uff jak przeczytałem koment tandeta ciśnienie skoczyło, ale doczytałem do końca opadło, owszem kicz, tandeta i tona szpachli i włókien... Ale driftowozy robią wrażke . A magicy od grawitacji - szacun . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 A mi najbardziej się podoba Corolla z pierwszego zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Ten nissan pewnie jest z NFS a jak nie to GRID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Na bank w GRID!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 No prosze szczerze mówiąc to wstawiłem tą zagadke żeby sprawdzić czy ktos wogóle czyta to co pisze między zdjęciami, więc jednak jest was kilku . Niestety nikt z was nie zgadł Skyline jest w Gran Turismo 4 i pojawia się ponownie w Gran Turismo 5 Prologue (co prawda ma więcej reklam na sobie). Dowód: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi