Yonex13 Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 No nie mam tutaj co za dużo pisać model za który otrzymałem drugie miejsce na konkursie powiatowym. Firma Revell Skala 1/72 Wiem figurant z paki nie ma oszlifowanych szwów... Nie zdążyłem przed konkursem... A teraz fotki: Komentarze i uwagi mile widziane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Fajny model , figurki z jakiego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 A gąski? Nie były za krótkie? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 figurki z jakiego zestawu? Figurki też z T-34 ale 76 z italki A gąski? Nie były za krótkie? Gąski były na styk tak troszkę tu i tam podciągnąć. Ale dobrze się kleiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati9 Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Ładnie się prezentuje Czym robiłeś zabrudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi