kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Ta naczepa jest już gotowa , ale postanowiłem że pokaże Wam jak ją zrobiłem. Jest to naczepa firmy LAG,wzoruje się na takiej właśnie naczepie tylko w skali 1/87,zakupionej kiedyś w zestawie ze starą Skodą .Na zdjęciach widoczny jest kontener który przerobiłem na 20"-stopowy.Ćwiczyłem na nim swój pierwszy na tak wielką skalę brudzing i korozing.Kontener jest w barwach polskiego armatora-"Polskie Linie Oceaniczne".Naczepę wykonałem z części a właściwie odpadów które zakupiłem kiedyś na Alegro,oraz częściowo z PCV (błotniki i brakujące elementy kontenera). A oto kilka fotek z budowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 no no fajnie tobie to wychodzi pelen podziw a podstawe do naczepy i kontener z czego zrobiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Autor Share Napisano 21 Listopada 2006 Model został wykonany na bazie naczepy Italeri tylko długiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Bardzo fajnie. A czy ja przypadkiem nie widziałem tego modelu na MTM 2006 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Autor Share Napisano 21 Listopada 2006 Tak był na MTMie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Właśnie! Na żywo wygląda bardzo ładnie. Możliwe, że to przez mój sentyment do scacanki 143 M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi