Shilka (Robert T.) Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam Jestem ciekawy w jaki sposób przechowujecie kalkomanie które zostały z modeli. Ja przechowuje w klaserze na znaczki ale ostatnio zauważyłem że niektóre potrafią się posklejać. Może podpowiecie inny, lepszy sposób? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Przekładam je bibułką i wkładam do plastikowych koszulek. W takim stanie lądują w szafce bez dostępu światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Klaserów bym musiał mieć kilka tomów. Wszystkie mam na kupie w woreczku strunowym, który leży w pudle z instrukcjami po modelach. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi