Skinn3r Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 I kolejny warsztacik Tym razem Toyota Supra SARD, tutaj będzie mniej roboty, chociaż model też był w opłakanym stanie, ale już z nim lepiej Będzie carbon na spoilerze i na masce, inne felgi i może kilka kalkomanii Oto foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 Kocham suprę zajmij się nim dobrze! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Z jakiej firmy?Ja też mam taką tylko że z tamiy , ale nie ma w ogóle szpachlowania , ale kalki to jedno....WYRAŻAJ SIĘ ODPOWIEDNIO !!!!! I Pisz poprawną polszczyzną, znaki interpunkcyjne też obowiązują ! Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 4 Września 2009 Autor Share Napisano 4 Września 2009 To też jest Tamiya, innej nie ma, a szpachlowałem bo robię wersję street a nie track. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 A podwozie czemu tak jakby podpalane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi