Krzysiek Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Mam kilka konkretnych pytań do speców od Apache. Na zdjęciu poniżej widać zaznaczone na czerwono otwory i anteny na grzbiecie kadłuba AH-64A. Anteny te nie były montowane na wszystkich egzemplarzach, natomiast były na pewno na śmigłowcach w wersji A, latających w ramach operacji Iraqi Freedom. No i teraz moje pytania 1. Co to za otwory i anteny? 2. Czy występują w wersji D, a konkretnie w śmigłowcach latających w Iraku? Nie znalazłem zdjęć AH-64D z tymi elementami, ale pewności nie mam. Ktoś jest w stanie mi pomóć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Može to pomože Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Dzięki, trochę mi to pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi