Trojan Napisano 16 Sierpnia 2009 Share Napisano 16 Sierpnia 2009 No i nadejszła ta wiekopomna chwila, że wreszcie po wieeelu latach zabrałem się za sklejanie mojego Miga. Model kurzył się niemiłosiernie, w trakcie popełniłem kilka samochodów, aż postanowiłem zabrać się do prawdziwej roboty Aby mieć większą motywację postanowiłem już rozpocząć na Forum relację z budowy by nie mieć wymówki. Zaznaczam, że wykonuję model z pudła + gadżety z Airesa. Nawet nie będę próbował zbliżyć się do poziomu kolegi Irka-M1 choć nie ukrywam coś tam podejrzę Natomiast będę liczył na Waszą pomoc w kwestii wykonania poprawnej wersji samolotu oczywiście w polskich barwach. Bogata dokumentacja jaką udało mi się uzbierać nie ułatwia tego zadania. Także będę dopytywał w razie wątpliwości. Model kupiłem częściowo rozgrzebany z wieloma dodatkami tak więc wrzucam takiego pseudo in boxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frosty Napisano 16 Sierpnia 2009 Share Napisano 16 Sierpnia 2009 Chętnie poobserwuję - sam ostatno trafiłem na takiego Mig'a na e-bay'u... Tyle, że mój będzie w barwach Północno Koreańskich (i będzie stał naprzeciwko Sabre'a ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi