Trojan Napisano 16 Sierpnia 2009 Napisano 16 Sierpnia 2009 No i nadejszła ta wiekopomna chwila, że wreszcie po wieeelu latach zabrałem się za sklejanie mojego Miga. Model kurzył się niemiłosiernie, w trakcie popełniłem kilka samochodów, aż postanowiłem zabrać się do prawdziwej roboty Aby mieć większą motywację postanowiłem już rozpocząć na Forum relację z budowy by nie mieć wymówki. Zaznaczam, że wykonuję model z pudła + gadżety z Airesa. Nawet nie będę próbował zbliżyć się do poziomu kolegi Irka-M1 choć nie ukrywam coś tam podejrzę Natomiast będę liczył na Waszą pomoc w kwestii wykonania poprawnej wersji samolotu oczywiście w polskich barwach. Bogata dokumentacja jaką udało mi się uzbierać nie ułatwia tego zadania. Także będę dopytywał w razie wątpliwości. Model kupiłem częściowo rozgrzebany z wieloma dodatkami tak więc wrzucam takiego pseudo in boxa. Cytuj
Frosty Napisano 16 Sierpnia 2009 Napisano 16 Sierpnia 2009 Chętnie poobserwuję - sam ostatno trafiłem na takiego Mig'a na e-bay'u... Tyle, że mój będzie w barwach Północno Koreańskich (i będzie stał naprzeciwko Sabre'a ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi