Przemo1CK Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam! Mimo tych protestów i sprzeczek odnośnie Berge kota, trzeba coś pokazać z "normalnym" malowaniu. Na tapecie armatka typu Pak 43 kalibru 88mm z firmy Alan. I od razu zaznaczam - bardzo dobry model, wbrew wielu niegatywnym opiniom, które na jego temat słyszałem. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Przemku kamo jest powalające tylko na 2 fotce widać łączenie form tam na tym uchwycie od wózka... Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 dobre, obicia tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Powiem Tobie, że ten UNIC p-107 jest genialny Byłem szybszy, wieczorem (za godz.) będe miał go u siebie to powiem Ci jak wygląda w realu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 22 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Hehe no to gratuluje. No jak będziesz miał chwile to bardzo bym prosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 o matko , jaki szef na dyszlu od wozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi