luki_wrc Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Nie była to nieobecność bezczynna ale nie miałem chęci do zrobienia fotek i wrzucenia modeli na forum Przedstawiam Stuga III ausf.B w malowaniu z Polski czerwiec 1941 roku Model malowałem akrylami pactry i brudziłem suchymi pastelami, jest to moja pierwsza próba brudzenia i nie wiem czy idę w dobrym kierunku. Do modelu we własnym zakresie dorobiłem część zewnętrznego okablowania która nie ma niestety zbyt wiele wspólnego z oryginalną instalacja oraz mocowania na zapasowe ogniwa gąsiennic z przodu oraz tyłu. strasznie się nagadałem a teraz fotki i proszę o ocene: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Trochę "krwawi" ten model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beuzebub Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 ta rdza trochę jakoś "dziwnie " wygląda Może bardziej to rozmaż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drak Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 wnętrze bardzo sterylne ale tak to piękna sztuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki_wrc Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 W rzeczywistości te zacieki nie są aż tak "krwawe". Musze jeszcze popracować nad fotkami. Drak: Bałem się zacząć je brudzić, bo nie wiedziałem za bardzo jak i bałem się coś zepsuć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts