premier1986 Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Wprawdzie dwa inne warsztaty zaczęte ale nie mam weny do eurofightera a LAV skończę jak naprawie sprężarkę. Postanowiłem się więc zabrać za kolejny model z szafki. Tym razem F-22 oczywiście w 48. Zdjęcia pokazuję to co jest w chwili obecnej. Jest jeszcze pare poprawek do zrobienia no i wszystkie luki na podwozie i uzbrojenie. Postanowiłem trochę go urozmaicić żeby nie był tak do końca z pudełka i dodam coś od siebie na podstawie zdjęć samolotu. |Ogólnie jeżeli chodzi o spasowanie części to nie jest najgorzej. Wiele do życzenia pozostawia spasowanie części przedniej i tylnej kadłuba (stąd jaśniejszy pasek powstały przy szlifowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 30 Maja 2010 Autor Share Napisano 30 Maja 2010 Mała aktualizacja prac przy modelu. Niestety zdjęcia robione w miejscu pracy ale mam noge w gipsie całą i nie bardzo mam jak rozstawić jakieś białe tło. Oto efekty z których jestem nie zadowolony bo farba na spodzie samolotu jest chropowata i jakby popękana ale nie mam pojęcia od czego:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi