premier1986 Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 Wprawdzie dwa inne warsztaty zaczęte ale nie mam weny do eurofightera a LAV skończę jak naprawie sprężarkę. Postanowiłem się więc zabrać za kolejny model z szafki. Tym razem F-22 oczywiście w 48. Zdjęcia pokazuję to co jest w chwili obecnej. Jest jeszcze pare poprawek do zrobienia no i wszystkie luki na podwozie i uzbrojenie. Postanowiłem trochę go urozmaicić żeby nie był tak do końca z pudełka i dodam coś od siebie na podstawie zdjęć samolotu. |Ogólnie jeżeli chodzi o spasowanie części to nie jest najgorzej. Wiele do życzenia pozostawia spasowanie części przedniej i tylnej kadłuba (stąd jaśniejszy pasek powstały przy szlifowaniu. Cytuj
premier1986 Napisano 30 Maja 2010 Autor Napisano 30 Maja 2010 Mała aktualizacja prac przy modelu. Niestety zdjęcia robione w miejscu pracy ale mam noge w gipsie całą i nie bardzo mam jak rozstawić jakieś białe tło. Oto efekty z których jestem nie zadowolony bo farba na spodzie samolotu jest chropowata i jakby popękana ale nie mam pojęcia od czego:/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi