Erolek Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Pudło z zewnątrz: Zawartość pudełka: 3 ramki z częściami, 3 miedziane ośki, malutki zestaw kalkomanii oraz instrukcja. Zestaw nie przewiduje części przezroczystych. Sporo nadlewek. Według daty na instrukcji model z 1999 roku. Zbliżenia na poszczególne ramki: Kabina odlana jako jeden element: Kalkomanie lekko pożółkłe. Zdjęcie mocno przekontrastowane, żeby było widać co się znajduje na arkusiku: Instrukcja: Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Fajna ciężaróweczka. Szkoda tylko tej kabiny. Choć mi nie podoba sie plastik tej firmy. Po Pumie mam o nim złe zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 składałem kiedyś cysternę na podwoziu tego samego samochodu. Jest on dość uproszczony, ale ładnie się skleja, Plastik się dobrze obrabiał. Szybki bardzo łatwo dorobić z folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi