szlachcik1 Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Na prośbę kolegi Złośliwaca wstawiam inboxa, modelik według mnie wykonany w miarę dobrze, nie wiem jak ze sklejalnością, spasowaniem części ale myślę, że nie powinno być większych problemów: Mamy możliwość sklejania gramofonu stąd ta kalka płyty:> Jedna strona: Druga strona: Te same ramki 2x Jedna strona: Druga strona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 szlachcik1 przeogromne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Podejrzanie ładnie jak na Alana ten model wygląda. Ciekawe jak będzie się sklejał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Całkiem przyzwoicie (się sklejał). Jest dostępny zestaw waloryzujący Part'a. Problemem jest niedopasowanie podziałki gąsienic i rozstawu zębów kół napędowych. pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi