Leszek.Sz. Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Patyk, to jak będzie, robisz tego mitycznego białego(szarego) eRa? Robię, odsuwam na bok Su-22 i robię 300% normy w miG-21(miał być jeden rocznie a idzie juz trzeci ). Ale dość OT bo każdy warsztat z mig-21 zamienia się w niekończącą się opowieść o nieśmiertelnej rurce z trójkątnymi skrzydełkami (patrz mig-21PF i inne) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Tak bisy w barwach 34PLM/1dlotMW to jest to. Brakuje mi dźwięku tych samolotów w Gdyni (mieszkałem 1,5km od lotniska na Babich Dołach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 12 Września 2009 Autor Share Napisano 12 Września 2009 Aktualizacja... Pomalowany emalią aluminium z "model master". Malowanie zostawię jednak pudełkowe czyli "9494". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Dorobisz ''skrzydełka'' do rurki Pitota? Mozna je zrobić z jakiś resztek po blaszkach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 12 Września 2009 Autor Share Napisano 12 Września 2009 Skrzydełka są dorobione. Na pierwszym zdjęciu, jak się przyjrzysz, to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 A myślałem że malowanko jednak 34plm lub już za czasów 1.dlmw:) np:0880 w mega malowaniu:)-Ardpol ma te kalki.Godny projekt.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 25 Września 2009 Autor Share Napisano 25 Września 2009 Aktualizacja. Wiem że nie rozpieszczam was fotkami. Spowodowane jest to brakiem czasu i do ołówka siadam z doskoku i coś tam podłubię. Wash + kalki. W weekend postaram się zrobić podwozie i może uzbrojenie. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Ładnie wygląda, to by były dwa 9494 na forum - Twój ''wczesny'' 9494 i mój z ostatniego lotu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi