Wojtek B. Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Witam. Na początku chciałbym podziękować tym osobą które udzieliły wskazówek przy warsztacie . W końcu skończyłem Pense która była moim pierwszym okrętem i to w tej skali. Wiem że nie ustrzegłem się błędów i że okręt nie jest idealnie wykonany ale że jest on moim pierwszym to ja z mojej strony jestem z niego zadowolony. Warsztat: viewtopic.php?t=14613 No i fotki: Proszę o Wasz werdykt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 kiedyś musi być ten pierwszy raz ważne, że skończyłeś i miałeś na względzie nasze uwagi, o modelu pisałem w trakcie budowy o podstawce jeszcze nie a średnio mi się ona podoba (układ fal) Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Witam. Jak na pierwszy okret to jest OK. Ale gdzies Ci samolot odlecial Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 1 Października 2009 Autor Share Napisano 1 Października 2009 Jak to gdzie, na rozpoznanie. Dzięki wielkie za komentarze, planuję już kupić kolejne "pływaki", na pewno będzie to okręt podwodny ale jaki tego jeszcze nie wiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Zdjęcia do poprawy - nie ma to jak światło dzienne lub jasne sztuczne - najlepiej z kilku kierunków. Bo tak to widać tylko zarys okrętu. Woda do delikatnej poprawy, pooglądaj zdjęcia okrętów z powietrza - to pomaga. No i najważniejsze - za rok widzę Cię na Mistrzostwach Polski Mikromodeli w Wieluniu!!! Ostatni weekend sierpnia - jak zwykle. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi