zbiegu Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 Witam, przedstawiam obiecanego in boxa. Pudło i kalki: Ramki: Instrukcja (wybrane strony, szczególnie ciekawy montarz komór podwozia): I zbliżenia na szczegóły: Zawartość pudełka pozostawia mieszane uczucia, plusy to niewątpliwie sama wielkość modelu, świetnie wykonana tablica przyrządów i kilka innych detali, niestety ktoś w firmie Revell wymyślił ze dobrym pomysłem będzie zrobienie np: silników z dwóch połówek, to samo z kołami, pozatym montaż tych nieszczęsnych komór podwozia powoduje że golenie wklejane są do dolnej części skrzydła jeszcze przed sklejeniem połówek, skutkiem czego podczas całej dalszej budowy mamy sterczące golenie, znając moje szczęście na pewno w którymś momencie je pourywam, najgorszy jest jednak plastik z którego model jest wykonany, jakiś taki miękki i gumowaty przypomina stare produkty KP i jest straszny w obróbce praktycznie nie do wypolerowania co w połączeniu ze srebrnymi malowaniami z pudełka nie wróży nic dobrego. Z mojej strony to tyle widzimy się w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Dzięki za in-box Pierwsze co mi się w oczy rzuciło to malowania, jedno jest takie same jak w Italerowskiej 48 http://mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=113503 Widać, że w niektórych miejscach Revell mógłby bardziej się postarać zwłaszcza, że to 48. Podwozie podwozia też kiepski pomysł, miałem coś takiego w B-17 Academy. widzimy się w warsztacie. No to sru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi