artoor_k Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Śpieszę przedstawić moje nowe zwierzątko. Jest to Velociraptor z "Parku jurajskiego",chyba najbardziej charakterystyczny i najgroźniejszy dinuś z tego filmu Jak wygląda model tego stworka widać poniżej.Trochę roboty będzie bo nie wiedzieć czemu LINDBERG MODELS uznało za stosowne obdarzenie go dziwnymi guzami na skórze(pryszcze?). Trzeba będzie to zeszlifować.Generalnie jest nieźle.Detale ładne...Spodobały mi się fałdy skóry i szczęka. Potworek jest spory bo ma około 38 cm długości. Oczywiście jest podstawka (kawałek plastiku) i na 100% zastąpię ją czymś innym. Może zmienię też pozę zwierzątka tak by biegło a nie stało...Oto jak wygląda... ...pudło... ...w pudle... ...instrukcja... ...części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Mam nadzieje, że warsztat będzie. Na pewno przy malowaniu będzie sporo zabawy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 9 Września 2009 Autor Share Napisano 9 Września 2009 Więcej zabawy będzie ze szpachlowaniem i wygładzaniem łączeń Przeprowadziłem wstępne pasowanie i wygląda to niezbyt fajosko.Co do malowania to nie przekonuje mnie raptorek w takim kolorze jak zaprezentowany na pudełku. Wygląda jakby się tarzał w ...eee...czymś śmierdzącym...niech każdy dopowie sobie sam. Prawdopodobnie będzie taki... http://www.directtoys.co.nz/shop/images/Velociraptor.jpg Co do warsztatu to będzie ale nie wiem kiedy i gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Możesz również pooglądać zdjęcia współczesnych jaszczurek, gadów na pewno znajdziesz odpowiednie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Mój ulubiony dinozaur. Także zasiadam w pierwszym rzędzie i bede kibicował. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Guzy , nie guzy - czacha fajna, gdyby nie koszta, byłbym sobie brelok do kluczy z niej zrobił Pomyślałbyś Artoorze o malowaniu a la żyrafa - mógłby odświeżająco wyglądać A tak przy okazji- to chyba wsyćkie te lindbergi panie takie średnio spasowane, bo i samoloty wymagają masy pracy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi