Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śpieszę przedstawić moje nowe zwierzątko. Jest to Velociraptor z "Parku jurajskiego",chyba najbardziej charakterystyczny i najgroźniejszy dinuś z tego filmu Jak wygląda model tego stworka widać poniżej.Trochę roboty będzie bo nie wiedzieć czemu LINDBERG MODELS uznało za stosowne obdarzenie go dziwnymi guzami na skórze(pryszcze?:D). Trzeba będzie to zeszlifować.Generalnie jest nieźle.Detale ładne...Spodobały mi się fałdy skóry i szczęka. Potworek jest spory bo ma około 38 cm długości. Oczywiście jest podstawka (kawałek plastiku) i na 100% zastąpię ją czymś innym. Może zmienię też pozę zwierzątka tak by biegło a nie stało...Oto jak wygląda...

...pudło...

P9090152.jpg

...w pudle...

P9090153.jpg

...instrukcja...

P9090154.jpg

P9090155.jpg

...części...

P9090156.jpg

P9090157.jpg

P9090158.jpg

P9090159.jpg

P9090160.jpg

P9090161.jpg

P9090162.jpg

P9090163.jpg

Napisano

Więcej zabawy będzie ze szpachlowaniem i wygładzaniem łączeń Przeprowadziłem wstępne pasowanie i wygląda to niezbyt fajosko.Co do malowania to nie przekonuje mnie raptorek w takim kolorze jak zaprezentowany na pudełku. Wygląda jakby się tarzał w ...eee...czymś śmierdzącym...niech każdy dopowie sobie sam. Prawdopodobnie będzie taki...

http://www.directtoys.co.nz/shop/images/Velociraptor.jpg

Co do warsztatu to będzie ale nie wiem kiedy i gdzie...

Napisano

Mój ulubiony dinozaur. Także zasiadam w pierwszym rzędzie i bede kibicował.

Pozd:Arek17

Napisano

Guzy , nie guzy - czacha fajna, gdyby nie koszta, byłbym sobie brelok do kluczy z niej zrobił Pomyślałbyś Artoorze o malowaniu a la żyrafa - mógłby odświeżająco wyglądać A tak przy okazji- to chyba wsyćkie te lindbergi panie takie średnio spasowane, bo i samoloty wymagają masy pracy :/