Leszek.Sz. Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Witam. Szukam zdjęć LiM-5M. Mam jedno zdjęcie z TBiU i jeden rysunek w rzucie z boku. Jeżeli ktoś dysponuje fotkami tego samolotu to bardzo proszę o podzielenie się materiałami. leszek.szopieray@vp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Aircraft of World War II - Warbird Forums > Other Eras > Post-War Cold war jets dirt run way ? Patyk -na w\w forum jest coś o Lim-5M ,jest nawet zdjęcie. .Niestety ,angielski znam tak jak i chinski ,może Ty skumasz więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Zdjęcia poszły na emaila. Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Patyk-przejrzałem właśnie płytę z Aeroplanu 6/2003 poświęconą Lim -6Bis, jest tam 20 zdjęć z prób prototypu Lima- 5M,zdwojone koła pogrubione skrzydła itd..Niestety nie można skopiowac pojedyńczych zdjęć ,mogę skopiowac całą płytę ok.133Mb,chyba że od KRYSTKA już to dostałeś.Jakby co ,daj znać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 12 Września 2009 Autor Share Napisano 12 Września 2009 Dzięki, to co chciałem mam już od Krystka. Nie sądziłem że ktoś się odezwie w tej sprawie bo temat taki trochę niszowy. Pozdrawiam Fotki są dla modelarza z USA, który interesuje się polskimi limami. U nich to jest temat zupełnie nie znany dlatego trzeba pomóc wtej sprawie. Jeszcze raz dzięki wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi