xxxx2 Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 (edytowane) Jest to moj pierwszy model scani... Sorki za jakosc niektorych zdjec ale aparat mi sie troszke psuje! Edytowane 15 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Świetnie, a zdjęcia gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx2 Napisano 15 Września 2009 Autor Share Napisano 15 Września 2009 kurde jak zrobic zeby byly miniaturki byly gdzie posty ale juz zapomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Z przodu nie masz pomalowanych kierunków, z tyłu na chlapaczu nie ma napisu i szkoda, że nie pomalowaleś dolnej części słonecznika na czarno. A ogółem z tego co można zobaczyć to jest dobrze sklejony i pomalowany. Pytanko kalka italeri jest na szybie czy w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx2 Napisano 16 Września 2009 Autor Share Napisano 16 Września 2009 niestety na szybie poniewaz skapnalem sie o niej juz gdy skleilem kabine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Przyjacielu będą na Ciebie krzyczeli za pisownie...Jeżeli chodzi o fotki to spróbuj postawic aparat na czymś stabilnym i skorzystaj z samowyzwalacza.Sam obiekt ustaw bardziej w centrum(nie ucinając dachu:)i na większym zbliżeniu(żeby uwidocznic szczegóły).To tylko porady więc mam nadzieję że nie odbierzesz tego jako atak na Twoją osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi