tangogolf Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Witam... Czy ktos moze mi powiedziec czy model Bo 105 w skali 1/48 Revella to nowość i jak sie on ma do modelu tego smigłowca ale Fujimi w skali 1/48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Revell to będzie jakieś stare Esci pewnie, a Fujimi z dużym prawdopodobieństwem w skali 1/50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangogolf Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2006 O kurcze....? Czyli ryzykowna sprawa? 1/48 a 1/50..... to róznica..... nie przypuszczałbym ze Fujimi tez tak potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 1 Grudnia 2006 Share Napisano 1 Grudnia 2006 Sporo starych modeli Fujimi jest w skali 1/50. Czy ten akurat to nie wiem. Ale to możliwe. Np Skyhawki Fujimi sa w 1/50. Boleśnie sie o tym kiedyś przekonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangogolf Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2006 Chcę zrobic tego Bo 105 ale w barwach lotnictwa ratowniczego, pal licho jakiej "organizacji". Najlepiej ADAC.... Czy wiesz, jak on jest wykonany? No i czy model Revela to cos wartego tych ponad pięciu dych....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 3 Grudnia 2006 Share Napisano 3 Grudnia 2006 Jakich 5 dych http://www.allegro.pl/item146337983_bo_105_pah_vbh.html Za 30 zł to ja kupiłem Bo-105 ale w 1/32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi