Rafał Kobiela Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Po długiej mordędze z Mausem został on wreszcie ukończony. Watrztat Tutaj Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Koniec myszki To tak: podoba mi się, malowanko git, z obiciami nie szalałeś i na dobre wyszło, za to mocny wash i zacieki pokazują że nie jedną niemiecką drogę już przejechał. Brakuje mi fotki z tyłu. Kalki też w porządku choć na ostatniej fotce widać film (ale to tam nie ważne), tylko czy to 104 w planie miałeś żeby zrobić "nie w jednej lini"? Powinieneś zrobić jakiś ślad po pocisku który trafił, ale jak wiadomo się odbił. Ogólnie stwierdzam, że nie mogę się doczekać kolejnego Twojego modelu A tak w ogóle jaki to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 19 Września 2009 Autor Share Napisano 19 Września 2009 Ogólnie stwierdzam, że nie mogę się doczekać kolejnego Twojego modelu A tak w ogóle jaki to będzie? Dzięki za pozytywną opinię. Następnym modelem będzie T-34/85 Zvezdy razem z jakąś dioramką w zimowym malowaniu. z obiciami nie szalałeś i na dobre wyszło, Bardzo mnie to cieszy ponieważ obicia robione pierwszy raz w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Super myszka. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Pomimo fikcyjnego malowania i wstrętnej bryły wyciosałeś z niej bardzo dużo. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Bardzo mnie to cieszy ponieważ obicia robione pierwszy raz w życiu. Smile A można wiedzieć jak? Pomimo fikcyjnego malowania No trudno w tym przypadku o malowanie prawdziwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 19 Września 2009 Autor Share Napisano 19 Września 2009 A można wiedzieć jak? Malowane mieszaniną farb humbrol 27004 (Gun metal matalizer) i 34 (biała). Rozcieńczyłem je z Mr. color Thinner 1:1. Niektóre malowane pędzelkiem 000 a inne drobną gąbką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 No trudno w tym przypadku o malowanie prawdziwe... Dlatego napisałem fikcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacola22 Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Bardzo mi sie podoba..... dobry styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Bardzo mi się podoba, zwłaszcza brudzenie. Widać postęp z każdym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Fajny To jest wzór prawdziwego czy kamo fikcyjne? Bo byl jeden na chodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Fajny Very Happy To jest wzór prawdziwego czy kamo fikcyjne? Bo byl jeden na chodzie. Jak już kolega napisał fikcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolin Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Witaj. Bardzo ładny model. I jak moja nie, jak chciałem. To jedna z moich pierwszych modeli. Po dziesięciu odstępie roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi