Artur Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Chciałem Wam pokazać tą moją podstawkę o której nieraz wspominałem. Trochę mi nie wyszła ale będę próbował jeszcze raz . Podstawka jest z zaprawy klejowej ATLAS. Kolory dodawałem plakatówkami Ten KRUPP jest moim dziełem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolvi Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Jeżeli to pustynia to gdzie godła Africa Korps??? i ta dio, bardziej by się nadawała na dio z Pacyfiku (plaża). Poczytaj o pustyniach, bo czerwone skały i żółty piasek nigdy nie idą w parze, za mało żelaza w piasku.Posmaruj na ten sam kolor lub trochę jaśniejszy i dodaj kamyczków, bo tam gdzie są ostańce skalne, także są większe głazy i żwir na wierzchu ( piach idzie bod bo jest mniejszy ). Po długim wpatrywaniu ta dio pasuje jako plaża nad morzem śródziemnym. P.S> usuń piasek z wierzchołków, bo takowy nigdy tam nie występuje (jest zdmuchiwany. Gdybyś dał trochę traw i jakieś krzewy to można byłoby to określić jako półpustynie. P.S.2> piasek z postawką wygląda jak tost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Skarpetka Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Trzeba przyznać racje Wolvi'emu. Ta podstawka pewnie troche waży... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts