Artur Napisano 3 Grudnia 2006 Share Napisano 3 Grudnia 2006 Chciałem Wam pokazać tą moją podstawkę o której nieraz wspominałem. Trochę mi nie wyszła ale będę próbował jeszcze raz . Podstawka jest z zaprawy klejowej ATLAS. Kolory dodawałem plakatówkami Ten KRUPP jest moim dziełem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 3 Grudnia 2006 Share Napisano 3 Grudnia 2006 Jeżeli to pustynia to gdzie godła Africa Korps??? i ta dio, bardziej by się nadawała na dio z Pacyfiku (plaża). Poczytaj o pustyniach, bo czerwone skały i żółty piasek nigdy nie idą w parze, za mało żelaza w piasku.Posmaruj na ten sam kolor lub trochę jaśniejszy i dodaj kamyczków, bo tam gdzie są ostańce skalne, także są większe głazy i żwir na wierzchu ( piach idzie bod bo jest mniejszy ). Po długim wpatrywaniu ta dio pasuje jako plaża nad morzem śródziemnym. P.S> usuń piasek z wierzchołków, bo takowy nigdy tam nie występuje (jest zdmuchiwany. Gdybyś dał trochę traw i jakieś krzewy to można byłoby to określić jako półpustynie. P.S.2> piasek z postawką wygląda jak tost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Skarpetka Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Trzeba przyznać racje Wolvi'emu. Ta podstawka pewnie troche waży... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi