piotrek2142 Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Witam od zawsze chciałem zrobić od podstaw figurkę. Wiem, że są jakieś masy czy coś lecz jak na pierwszy raz nie chcę wydawać kupy kasy. Czy da się zrobić z czegoś tańszego. Myślałem o gipsie to lecz gdy już wyschnie ciężko go formować. A może ktoś wie co to za masę używają w tym filmie: http://www.youtube.com/watch?v=W5RpL8UBNWI&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Nie mam pojęcia , czego używają ci skośnoocy dżentelmeni z filmu, chociaż wygląda to na żywicę , ale na początek polecam ci lekturę tych artykułów: http://figurki.org/content/view/139/132/ Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 No i już mam odp. modelina Myślałem o tym ale odrzuciłem ten pomysł. Tak więc zobaczę co wyjdzie. Tylko zaopatrzę się w modelinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teciak Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Green stuff!!!!!!!!!! Jaka modelina, chyba nie wiesz co z tego wyjdzie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Green stuff!!!!!!!!!! Jaka modelina, chyba nie wiesz co z tego wyjdzie?! Ja tam z modeliny pana Kazia do Trabanta zrobiłem, no i efekt jest raczej średni Z modeliny najlepiej zrobić podstawę na którą można nakleić szczegóły z Green Stuffa czy milliputa Fajnie że próbujesz robić figurki od podstaw też trochę się tym bawię, fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi