jacola22 Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Witam Model wykonany prosto z pudła. Był parokrotnie prezentowany na imprezach modelarskich na Śląsku. Pozdrawiam wszystkich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Jaka jest sklejalność tych "hobbibosowych" Teciaków ? Obejdzie się bez szpachlowania itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacola22 Napisano 22 Września 2009 Autor Share Napisano 22 Września 2009 Ogólnie klei sie dobrze , szpachli minimalnie lub wcale. Gorzej z gąskami, trzeba sie postarać żeby dobrze wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Hmm... A gdzieś czytałem, że w zestawie są nawet takie "prowadnice" do układania gąsek "na zakrętach"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 A gdzieś czytałem, że w zestawie są nawet takie "prowadnice" do układania gąsek "na zakrętach"... Tylko, że największym kłopotem (przynajmniej przy teciaku z wieżą 85mm) są wypychacze na gąskach, które są od strony bieżnika, a nie po stronie kół - dla mnie po prostu bezsens i przez to nie chce mi się ściągać modelu z półki. Bo albo czeka mnie obrzucanie toną błota, albo skrobanie i szpachlowanie. A modelik świetny, bardzo podoba mi się wygląd zimowego kamuflażu i błoto. Chyba parę zdjęć było robionych z fleszem - i to trochę uroku odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Ale przecież można gąski dokupić na allegro albo na hobby.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi