menago Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Witam Prezentuję swój drugi model jaki wykonałem ostatnimi czasy. Prace jak ciąża trwały dziewięć miesięcy i muszę przyznać, że też rodził się w bólach. Zbudowany prosto z pudła. Pierwszy model malowany aero, wash z farbek olejnych. I jeszcze trochę pasteli. Najpierw trochę wnętrza: Jest też oczywiście pan kierownik No będzie tych wywnętrzeń Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Model fajny lecz mam jedno ale. Mianowicie czemu w niektórych miejscach jest inny zielony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Tak, całkiem przyjemny. Fajnie przybrudzony. Te plamy - czy przypadkiem nie zaszła jakaś reakcja farby z płynem do kalkomanii? Sporo na tym traci Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menago Napisano 24 Września 2009 Autor Share Napisano 24 Września 2009 piotrek2142 może to być efekt matowego lakieru Pactry. Jak się go zbyt dużo psiknie nie jest już bezbarwny. mart72 kalki sam przybrudziłem farbami olejnymi żeby nie były tak białe. Prócz tych na przodzie inne kalki wyszły niewyraźnie i wyglądają trochę dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi