Tukidyndas Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Hmm.... Może pomysł ogólnie nie jest zły. Jednak wykonanie zieleni z tych zielonych wiórów dużo ujmuje. Po prostu to było fajne w czasach, gdy jakieś normalne produkty modelarskie były raczej ciężko dostępne. Spróbuj nawet na to sypnąć zwykłą trawą w większej obfitości. Trochę mnie zastanawia też to podłoże. Widziałem układane w terenie deski, co by samolot się nie zapadł, ale to raczej wygląda jak efekt długotrwałej pracy tartaku, albo jakiś torf czy nie wiem co, Twoja foczka połamała by sobie koła na takich wybojach. Ogólnie jak na pierwszy raz nawet fajnie. A teraz proponuje zrobić jeszcze jedną, bardziej przemyślaną podstawkę o bardziej sensownych, mniejszych rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Najlepsza trawka to elektrostatyczna ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi