Skocz do zawartości

Revell T-34/76 mod. 1943 Grossdeutchland 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Póki co "Tiki" leży do połowy złożony w szafie czeka na gąski a ja czekam na chęci...

W między czasie w oczekiwaniu postanowiłem coś złożyć a wybór padł właśnie na Teciaka.

Edit.

Zapomniałem o najważniejszym ;) Rycina na której będę się wzorował:

t34frompzgrendivgrossde.th.jpg

ps. Jak ktoś dysponował by zdjęciami które udokumentowują owy kamuflaż byłbym wdzięczny

Do złożenia wykorzystam:

Model:

-Revell'a T-34 mod. 1943 03064 in-box

Dodatki:

- Blachy Eduard 35331

- Liny Eureka do mod.1941/42 ER-3529

- Metalowa lufa do model modelu Zvezda Mod-L35-027

- Dwie pary wczesnych kół armorscale ARR35-022

- I pewnie jakieś ogniwkowe gąski ale póki co nie mam nic na oku. (wybór padł na produkt firmy Bilek nr.808)

Na pocz?tku troch? rze?bienia, nie powiem materia? w niektórych miejscach strasznie twardy

s6304552.th.jpg

Wanna sklejona + obklejony spód (nie wygląda to za czysto ale to tylko przejściowe - skutki papieru ściernego;))

P.s dziura zaszpachlowana

s6304546.th.jpg s6304548.th.jpg

I na na koniec KM trochę musiałem się namęczyć aby go wkleić bo nie został dokładnie wpasowany. Pod KM dojdzie jeszcze spaw ale to jutro....

s6304551.th.jpg s6304553.th.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Mały update:

W sumie model na kilka błędów a raczej niedokładności, póki co jednej nie udało mi się uniknąć, za późno zauważyłem.. Ale o tym na samym końcu powiem

s6304568w.th.jpg s6304576.th.jpg

TU poprawiłem, luka jest mniejsza ;)

Daszek zaszpachlowany po skróceniu bo był dłuższy niż powinien.

s6304577.th.jpg

1. Dociśnięte tak jak powinno być (dopiero na zdjęciu zauważyłem)

2. Pójdzie spaw więc dziurska nie będzie ;)

Na dziś tyle trza się szykować do pracy...

Btw.

Gdzie można zakupić taki właz bo oczywiście dopiero teraz zwróciłem na to uwagę

t34hex24.th.jpg

Za w miarę rozsądne pieniądze bo widziałem całe wieże ale w cenie przewyższającą cenę modelu więc dziękuję....