Rujewit Napisano 7 Października 2009 Napisano 7 Października 2009 (edytowane) Póki co "Tiki" leży do połowy złożony w szafie czeka na gąski a ja czekam na chęci... W między czasie w oczekiwaniu postanowiłem coś złożyć a wybór padł właśnie na Teciaka. Edit. Zapomniałem o najważniejszym ;) Rycina na której będę się wzorował: ps. Jak ktoś dysponował by zdjęciami które udokumentowują owy kamuflaż byłbym wdzięczny Do złożenia wykorzystam: Model: -Revell'a T-34 mod. 1943 03064 in-box Dodatki: - Blachy Eduard 35331 - Liny Eureka do mod.1941/42 ER-3529 - Metalowa lufa do model modelu Zvezda Mod-L35-027 - Dwie pary wczesnych kół armorscale ARR35-022 - I pewnie jakieś ogniwkowe gąski ale póki co nie mam nic na oku. (wybór padł na produkt firmy Bilek nr.808) Na pocz?tku troch? rze?bienia, nie powiem materia? w niektórych miejscach strasznie twardy Wanna sklejona + obklejony spód (nie wygląda to za czysto ale to tylko przejściowe - skutki papieru ściernego;)) P.s dziura zaszpachlowana I na na koniec KM trochę musiałem się namęczyć aby go wkleić bo nie został dokładnie wpasowany. Pod KM dojdzie jeszcze spaw ale to jutro.... Edytowane 11 Października 2009 przez Gość Cytuj
Piotrek ! Napisano 7 Października 2009 Napisano 7 Października 2009 To przepak Zvezdy, prawda ? Cytuj
Rujewit Napisano 7 Października 2009 Autor Napisano 7 Października 2009 To przepak Zvezdy, prawda ? Italeri, Zvezdy... w tej kolejności jeśli się nie mylę ;) Cytuj
Rujewit Napisano 9 Października 2009 Autor Napisano 9 Października 2009 Mały update: W sumie model na kilka błędów a raczej niedokładności, póki co jednej nie udało mi się uniknąć, za późno zauważyłem.. Ale o tym na samym końcu powiem TU poprawiłem, luka jest mniejsza ;) Daszek zaszpachlowany po skróceniu bo był dłuższy niż powinien. 1. Dociśnięte tak jak powinno być (dopiero na zdjęciu zauważyłem) 2. Pójdzie spaw więc dziurska nie będzie ;) Na dziś tyle trza się szykować do pracy... Btw. Gdzie można zakupić taki właz bo oczywiście dopiero teraz zwróciłem na to uwagę Za w miarę rozsądne pieniądze bo widziałem całe wieże ale w cenie przewyższającą cenę modelu więc dziękuję.... Cytuj
Rujewit Napisano 11 Października 2009 Autor Napisano 11 Października 2009 Dziś skromnie Miejsc "X" będzie przewiercone, a wystające dziobki wycięte aby wyglądały mniej więcej tak : Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi